Tečajevi osobnog razvoja, tretmani, savjetovanja

Trajna transformacija je moguća

Proces transformacije okruženja u kojem se nalazimo – bilo da se radi o karijeri, odnosima, financijama, zdravlju itd. – zahtijeva prvo transformaciju načina na koji razmišljamo, odnosno zahtijeva promjenu cjelokupne kvalitete naše svijesti. Ovo će dovesti do promjene naših akcija, te time i do pomaka i promjena u našem okruženju. Zašto? Zato jer je vanjski svijet odraz našeg unutarnjeg svijeta. Kada to razumijemo i preuzmemo punu odgovornost za sve što nam se događa u našim životima, tada smo u poziciji „uzroka" stvari i događaja, a ne više u poziciji „posljedice". Drugim riječima, kada smo na poziciji „uzroka", imamo rezultate za koje smo sami odgovorni. Ta dinamika uzroka i posljedice je jedan od važnih univerzalnih zakona.

Sve više ljudi, upravo iz mlađe generacije, traži i raspituje se za smisao života. Oni traže život ispunjen smislom, ali ga teško mogu pronaći. Njihov unutarnji nemir, traganje i stremljenje duboko su ukorijenjeni: duša traži put ka duhu.

Postoje mnoge suvremene staze evolucije. Sistemi Spiritualne Tehnologije psihologa Slavinskog su rezultat njegovog dugogodišnjeg rada i istraživanja i spadaju među najbrže i najsigurnije. Spiritualne Tehnologije su sistemi prilagođeni suvremenom čovjeku, sigurni su, brzi i vrlo, vrlo efikasni.

Do prije koju godinu, bilo je teško zamisliti da se unutrašnje barijere koje opterećuju i ograničavaju našu osobnost mogu ukloniti jednostavnim procesom u vremenu koje se mjeri minutama. Danas je to stvarnost.

Spiritualne Tehnologije su šansa za stjecanje novih iskustava, za razvoj vlastite osobnosti i širenje svijesti u prethodno zatamnjene dijelove svog bića.
Spiritualne Tehnologije su promijenile moj život, kao i većini ljudi koji su prolazili kroz procese ovog čudesnog sistema.

Dođite na ove radionice i naučite kako prevladati taj raskorak i svjesno manifestirati realnost kakvu želite. Radikalna, trajna transformacija je moguća!