Tečajevi osobnog razvoja, tretmani, savjetovanja

Intenziv Gnoze sa Alternativnom Tehnikom

Znati Sebe kao Tko Ste Vi
je jedini cilj dostojan života.

Cjeloviti rad na osobnom razvoju započinje s Gnostičkim Intenzivom na pitanje tko sam ja?; što sam ja?; što je drugo ljudsko biće?; što je život?; što je postojanje?;.... Inteziv Gnoze je metoda duhovnog razvoja, čiji je cilj da osoba doživi Direktno Iskustvo Istine. Poznatiji termin za ovo iskustvo je Prosvjetljenje. To je istina o tome tko mi zaista jesmo, što je drugo ljudsko biće, što je život, što je postojanje.... To je jedina konstanta u univerzumu. Glavna karakteristika Direktnog Iskustva je nestanak razlike između subjekta i objekta. Intenziv Gnoze nam omogućuje da doživimo kratkotrajno Direktno Iskustvo Istine. Tokom evolucije, stekli smo bezbrojne identifikacije i lažne identitete. Stekli smo impresije o sebi i svijetu. Te impresije sastoje se od potisnutih misli i emocija. One deformiraju našu percepciju o sebi i svijetu. Svako naše iskustvo, bilo da je to iskustvo sebe ili svijeta, deformirano je stečenim impresijama odnosno potisnutim mislima i emocijama. Impresije stvaraju iluziju da smo jedinka odvojena od ostatka postojanja. Ta iluzija stvara patnju. Intenziv Gnoze donosi oslobođenje kroz Direktno Iskustvo Istine. Na ovaj način osoba doživi Svijest o svom iskonskom identitetu. Osoba je prije svega svjesna toga tko ona uistinu jest. Osoba je svjesna da ona jest ona, neovisno o ulozi koju trenutno igra. Bivajući svjesna tko je ona, može živjeti i djelovati iz sebe i neće imati potrebu identificirati se s lažnim ili neodgovarajućim identitetima. Osoba koja zna tko je također je u stanju prihvatiti sebe onakvom kakva jest. 

Dva su oblika Intenziva, Grupni i Individualni Gnostički Intenziv. Oba imaju isti cilj. Na Grupnom Intenzivu sudjeluje više učesnika. Tokom Individualnog Intenziva, praktičar kojeg obično zovu Majstor, vodi jednog klijenta sa ciljem da klijent doživi Direknto Iskustvo Istine.

Što je specifično za Gnostički Intenziv?
• Omogućava nam da doživimo Istinu
• To je najbrža i najlakša metoda ikada osmišljena koja nam omogućava da doživimo Istinu ili Prosvjetljenje
• I na Individualnom i na Grupnom Gnostičkom Intenzivu radi se na „koane" odnosno pitanja: „Tko sam ja?", „Što je drugo ljudsko biće?", „Što je život?", itd.
• Individualni Gnostički Intenziv u prosjeku traje oko 30 minuta
• Grupni Gnostički Intenziv traje oko 5 sati
• Više učesnika doživi više od jednog Direktnog Iskustva Istine
• Postotak uspjeha je oko 90%
Uvjet za sudjelovanje na svim seminarima i tretmanima - da niste liječeni od duševnih bolesti.

Otkriti ćete vječnu tajnu - što znači biti uvijek prisutan u samom sebi, prema drugima i pred životom. Vi postajete centar svog svijeta. I neka vas nitko ne vara: to je najprirodnije moguće stanje.

U stanju Istine sva životna iskustva drugačije izgledaju. Kada patite, to patite Vi, a ne ideja koju imate o sebi ili vaša ponos. Kada volite, volite VI, a ne želja da se pokažete pred drugima boljim nego što jeste.

Iskustvo Gnoze omogućit će vam život kao sve dalji put u ljubav, ispunjenost, svijest, kreativnost, jedinstvo sa drugima, i povećanu sposobnost da o svom životu odlučujete sami, a ne sile u vama o kojima malo znate.

Svijetu je potrebno više ljudi koji znaju Tko su oni, koji znaju Što je život i koji su spoznali Drugo Ljudsko Biće.

Kontaktirajte me da zakažete seminar ili tretman