Tečajevi osobnog razvoja, tretmani, savjetovanja

Unutrašnja Magija Riječi

„Riječi su prvobitno bile magija, a riječ je i danas zadržala mnogo od svoje stare magijske moći".

Sigmund Freud

Ova Freudova izreka nam možda ne otvara neke nove vidike ali je sasvim dovoljna da shvatimo kakvu moć obična riječ ima. Riječima možemo razveseliti, rastužiti, otjerati u očaj, zavarati, a možemo i spoznati nešto novo, nešto što do sada nismo poznavali. One su oduvijek fascinirale pjesnike, filozofe i mistike, a u okultnoj tradiciji spominju se tajne mantre i zvučne magijske formule.Nadalje, kao što ljudsko biće ima svoje osobne kodove ili polaritete, koji određuju njegovo „igralište" u kojem igra životnu igru, tako i u kolektivnom nesvjesnom čovječanstva postoje kodovi ili fundamentalni polariteti za sva ljudska bića. Jedan od polariteta je dobro - zlo. Na tim osnovama psiholog Slavinski stvorio je dvije revolucionarne spiritualno terapijske tehnologije:

Ivana Kraj Riječi i Verbalna Redukcija i Ekspanzija

Ivana Kraj Riječi

Koji je mehanizam ove tehnologije? Koristeći Praiskonske polaritete ljudske rase kao osnovu za postavljanje pitanja, čovjek u jednom trenutku ostaje bez riječi i u tom trenutku problem od kojeg je krenuo nestaje; energija koja je bila vezana u problemu je potpuno ispražnjena. Po tome je ova tehnologija dobila i ime Ivana Kraj Riječi.

Verbalna Redukcija i Ekspanzija

Kod druge tehnologije, Verbalne Redukcije i Ekspanzije, kada stavimo svoje osjećaje, iskustva i probleme u riječi, mi stvaramo svoj subjektivni svijet. Kada te riječi na poseban način izmijenimo, mi taj svijet izmijenimo, a problem od kojeg smo krenuli nestaje.